Un proiect al

Cu sprijinul financiar:
Inchirieri biciclete

Workshop la Universitatea "Ion Mincu"

Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din Bucuresti - Departamentul de Istoria & Teoria Arhitecturii si Conservarea Patrimoniului si Facultatea de Urbanism si Peisagistica si Universitatea Tehnica din Berlin - Institutul de Planificare Urbana si Regionala, Catedra de Prezervare a Patrimoniului Cultural - desfasoara in semestrul de vara 2007-2008 si semestrul de iarna 2008-2009 un proiect studentesc dedicat viitoarei axe diametrale N-S a orasului Bucuresti: Piata Victoriei - str. Buzesti - str. Berzei - Calea 13 Septembrie.
Universitatile mentionate sunt sprijinite, la organizarea acestei colaborari, de catre Observatorul Urban al UAR (Uniunea Arhitectilor din Romania).

In cadrul acestui proiect, studentii isi propun sa identifice efectele acestei interventii asupra orasului - in cat mai multe din ipostazele acestuia, de la locuitori, la turism - si, in raport cu acestea sa elaboreze alternative posibile.

In acest scop a fost organizat un workshop in data de 30 Septembrie 2008 la sediul Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" fiind invitat si Presedintele Asociatiei "Bate Saua sa Priceapa Iapa".