Un proiect al

Cu sprijinul financiar:
Inchirieri biciclete

Festivitate decernarea premiilor Eco FUN

Concursul National ECO Fun, concurs de creatie plastica si vizuala cu tematica ecologica organizat de Editura LVS Crepuscul SRL - revista Cutezatorii, partener al Asociatiei Bate Saua, a fost adresat copiilor si s-a desfasurat pe toata perioada vacantei lor de vara. Copiii au  dezbatut o controversa clasica: "Omul si mediul: Prieteni sau Rivali?", tema concursului. Si nu oricum ci folosind in mod creativ "armele" pasnice, dar deloc inofesinve ale talentului lor artistic, in cadrul a trei sectiuni: desen/pictura, fotografie, grafica computerizata.
Presedintele Asociatiei Bate Saua a fost invitat de catre Directorul editurii si al revistei, Prof. Valeriu Stanescu, la decernarea premiilor pentru a tine o scurta prezentare cu tema "Bicicleta, o jucarie serioasa" prin care a demonstrat ca acest mijloc de transport nu altereaza in nici un fel mediul inconjurator.
Asociatia Bate Saua a sponsorizat acest concurs cu premii; de asemenea au fost distribuite materiale educative ale Asociatiei si materiale informative ale campaniei "Be a changer".