Un proiect al

Cu sprijinul financiar:
Inchirieri biciclete

Parteneriat cu Politia Bucuresti

Asociatia Bate Saua sa Priceapa Iapa a semnat in numele Federatiei Biciclistilor din Romania un Protocol de Colaborare cu Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti.

Protocolul de colaborare presupune realizarea si distribuirea de materiale informative si educative, un calendar anual comun de actiuni, de sprijin reciproc. Se urmareste in general  participarea la evenimente cu caracter educativ, de siguranta rutiera,  si sprijinul reciproc pentru imbunatatirea legislatiei in domeniul circulatiei si protectiei biciclistilor, consiliere pentru abordarea autoritatilor, respectiv a societatii civile.

Semnarea acestui protocol de colaborare pune in evidenta preocuparea Brigazii de Politie Rutiera a Municipiului Bucuresti, pentru  informarea  si educarea biciclistilor, a pietonilor si mai ales a soferilor in ceea ce  priveste drepturile si obligatiile pe care le au in trafic, dar si dorinta de a contribui la sprijinirea organizatiilor care promoveaza transportul durabil, incercand sa rezolve macar partial problema traficului aglomerat si a poluarii.


Detalii aici
----------------------------------------------
- Brigada de Politie Rutiera va acorda sprijin pentru organizarea Marsului Velorutionarilor pe ruta Bucuresti-Slobozia-Constanta prin asigurarea monitorizarii deplasarii cu ajutorul unui echipaj de Politie.