Duminica, antrenament Marsul Velorutionarilor

Duminica 26 Aprilie se pleaca de la ora 11:00 de la sediul Asociatiei “Bate Saua sa Priceapa Iapa” :
http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_map.htm?-9491&-8514
pe traseul catre Branesti – Vadu Anei – Fundeni – Cernica – retur

Articole similare:

 1. Rezervari cazare Marsul Velorutionarilor Revin cu un detaliu foarte important: pentru cazare, este foarte...
 2. Marsul Velorutionarilor 2009 ziua 1 Marsul Velorutionarilor la Observator Antena 1 – 1 mai 2009...
 3. Marsul Velorutionarilor 2009 ziua 2 Marsul Velorutionarilor la Observator Antena 1 – 2 mai 2009...
 4. Marsul Velorutionarilor 2009 in imagini Coloana sonora: “Basu’ si cu toba mare (Vita-de-vie)” remix by...
 5. Marsul Velorutionarilor – montaj foto Multumiri Oanei D. pentru montaj Coloana sonora: Silent Strike ...

5 Responses to “Duminica, antrenament Marsul Velorutionarilor”

 1. Marsul Velorutionarilor 2009 - Page 4 - Forum Ciclism.ro Says:

  [...] la ora 11.00 din fata sediului BateSaua (str. Levantica). Mai multe detalii la link-ul urmator: http://www.veloruti a.ro/blog/ marsul-velorutio narilor/1078- duminica- antrenament- marsul-veloruti… Pentru cazare: cine nu si-a exprimat inca optiunea, va rog sa o faceti pana cel tarziu duminica, [...]

 2. myxtreme2012 Says:

  Pe langa asta, (imaginar) faceti-va ca platiti si benzina “curcanilor”
  Monsiur Geo, te-am intrebat ceva pe forumul ala, si vad ca nici pana in ziua de azi n-ai raspuns, bravos! Sa inteleg ca am inteles bine formularea!
  Oricum reactiile sunt usor negative la cele mentionate de ‘maria Ta’
  Bafta

 3. Florin Leonte Says:

  Nu te supara frate myxtreme2012, tu nu baga toata lumea in aceeasi oala. George a facut activitate mai multa decat toate Asociatiile la un loc, pe linia educatiei si dezvoltarii mersului pe bicicleta. Nu este un pusti cu care se te iei tu in clanta. Lasa omul in pace.
  Si in plus te adresezi unui Presedinte a unei Asociatii si Vicepresedinte a unei Federatii. Mai multa grija la modul de adresare.
  Cand ne vedem am sa-ti explic mai in detaliu, nu are rost si nu merita Geo aceste sicane din partea ta sau din partea altuia.
  Daca in reglementari se stipuleaza ca se plateste benzina pentru masina de Poilitie de catre organizatori, asa o sa fie. Oricum, nu-ti cere nimeni bani pentru asta.
  Mai multa consideratie si respect pentru cei care se implica si organizeaza astfel de evenimente. Daca eu sau tu nu suntem in stare de asa ceva, macar sa ne abtinem de la arunca flacari.
  Mai bine sa-i sustinem, sa-i ajutam si sa-i felicitam pentru munca depusa. Ne vedem la terasa si mai discutam la o bere.

 4. myxtreme2012 Says:

  Nu ma supar deloc Florin, am pus o intrebare, nu stiu de ce s-a inteles cum ca am incercat sa arunc cu ‘flacari’… nu stiu de ce intotdeauna se percep diferit mesajele pe net, ma rog!
  Prin modul de exprimare/adresare, mie personal, Geo mi-a dat de inteles ca participantii vor fi nevoiti sa plateasca, ori eu unul nu am fost de acord – dovada ca nici nu am luat parte la Mars – Ar fi putut foarte bine sa-mi raspunda, cum ca am inteles gresit, dar nimic!
  Existenta mea pe bicla, nu depinde de nici un organizator, asociatie etc. Imi pare rau, asta e! In fine, fapta-i deja consumata!
  Ciao

 5. GeoBateSaua Says:

  NU s-a platit benzina politistilor din banii participantilor. Pedaleaza linistit mai departe singur, caci existenta asociatiei BateSaua sigur nu iti va influenta cu nimic viata! Pe viitor, nici macar cu atentie.

Leave a Reply