Un nou magazin local de biciclete si service din Turnu Magurele, pe HartaVelo

Asociatia “Bate Saua sa Priceapa Iapa” a afisat pe Harta Velo un nou Magazin de biciclete si service STAR TIC EXPLORER , cu adresa in Str. Costache Negri nr. 6A, Turnu Magurele, judetul TELEORMAN, la categoria Magazine de biciclete:

http://www.hartavelo.ro/

Articole similare:

 1. Lansarea proiectului Harta Velo Asociatia “Bate Saua sa Priceapa Iapa” anunta lansarea proiectului “HartaVelo”...
 2. BATE SAUA PUNE HARTAVELO PE SITUL PRIMARIEI CAPITALEI! In primavara lui 2009 am infiintat la Primaria Generala grupul...
 3. Proiecte trasee de bicicleta prin Bucuresti Asociatia “Bate Saua sa Priceapa Iapa” a incarcat pe portalul...
 4. Rastele de biciclete la sediile Petrom Compania Petrom S.A., ca urmare a propunerii facute de Asociatia...
 5. “Rabla” pentru biciclete ce parere aveti? Mai multe municipalitati din Germania au inceput...

5 Responses to “Un nou magazin local de biciclete si service din Turnu Magurele, pe HartaVelo”

 1. laborator Says:

  Nu stiam ca-s asa multi biciclisti in Turnu

 2. anunturi buzau Says:

  Daca doriti sa va ajutam , puteti posta anunturi despre biciclete pe site-ul nostru, de asemenea putem deveni parteneri.
  Contactati-ne

 3. Calivita Says:

  Versiunea asta de harta navtech se incarca nitel cam greu. Am cautat sa vad daca sunt si in Timisoara ceva locatii cu piese pentru biciclete (mi s-a dus butucul de la pedale) si am constatat ca in Timisoara nu apare nimic din pacate. Ar fi fain daca ati reusi in viitor sa adaugati si ceva locatii biciclistice din Timisoara pe harta, mai ales ca Timisoara e un oras in care se circula mult cu bicicleta, fiind facute multe piste speciale pentru biciclisti.

 4. Boxe Says:

  Ar trebui facut ceva la nivel national. Un lant de magazine in toata tara ar putea creste nivelul utilizarii bicicletei in randul populatiei. Este destul de dificil sa cumperi o bicicleta doar uitandu-te la specificatii si pozele de pe net.

 5. Urania Horoscop Says:

  @Calivita: Ai dreptate. Am si eu o bicicleta la camin, luata imprumut de la un bun prieten. Aceiasi problema am si eu…Am zis ca acum cand ma duc la timisoara ca incepe scoala, imi cumpar din hunedoara un ax de butuc pentru pedale si ii dau drumul. Sa mai fac putin miscare inainte de a veni iarna !

Leave a Reply