Archive for Februarie, 2011

Probleme De Trafic In Bucurestii Anilor ‘70 ?

Miercuri, Februarie 23rd, 2011

De aproape 40 de ani primaria Bucurestiului, Politia Rutiera si RATB nu au reusit sa asigure culoare unice pentru mijloacele de tranport in comun.
Si pentru biciclete, am adauga noi.

Incurajarea utilizarii automobilului personal sau de serviciu duce la blocarea circulatiei pietonilor, calatorilor si biciclistilor.

3 categorii de participanti la trafic care nu polueaza si nu aglomereaza.

QED

RATB renunta la 30% din calatori

Luni, Februarie 21st, 2011

RATB “renunta” la 30% din calatori… Asa as reformula eu titlul articolului aparut in alfa news “RATB a pierdut 30% din calatori”. Reprezentantii RATB motiveaza retragerea de pe trasee a vehiculelor prin lipsa de clienti. Este o atitudine pasiva, cum am declarat si in interviu, care denota lipsa lor de interes pentru promovarea serviciilor acestei companii de transport public si pentru dobandirea de drepturi suplimentare in trafic.  Toata lumea stie ca utilizarea autobuzelor sau troleibuzelor se face in conditii de siguranta si confort: trebuie sa fii sigur ca ajungi in timp util la destinatie, fara sa pierzi vremea asteptand in statie sau in autobuz. (mai mult…)

DJ Shadow la “Dictionar de sunete”

Luni, Februarie 21st, 2011

Lucian Ştefănescu

Folosind numai mostre sonore, DJ Shadow a creat o lume unde nu există genuri muzicale, ci doar texturi sonore și stiluri care se întretaie.


Zona Libera

Luni, Februarie 14th, 2011

Marti / 23:00 – 01:00

Zona Libera este o misiune misto, care prezinta experimentul electronic in forma cea mai distractiva. Zona Libera e un puzzle audio, care amuza pe serioasele. Uneori intzeapa, dar nu cu venin. Va este prezentata de DJ Vasile si este produsa la Studio88 de Matze. Pentru cunoscatori, only.


George Brassens la “Dictionar de sunete”

Luni, Februarie 14th, 2011

by Lucian Ştefănescu

Non-comformistul poet al chansonetei.

„Cintaret si compozitor francez, nascut la Sète in 1921, mort in 1981, autor al unor cintece poetice pline de viata si non-conformism.” Aceasta este definitia data de editia din 1983 a dictionarului Petit Larrousse in dreptul numelui lui George Brassens.

Retroelectro

Luni, Februarie 14th, 2011

RetroElectro
CU Electric Brother

Joi / 23:00 – 01:00

Mixuri iscate din toata lumea, electropop, electrojazz, mult retro conectat la priza si alte dulci rafinamente ale celei mai fierbinti actualitati muzicale, pentru cei care sunt sau vor sa devina buni ascultatori. (mai mult…)