Baneasa Bike Ride

Felicitari pentru grupul de voluntari care au curatat Padurea Baneasa de gunoaie. Felicitari Lianei ca a reusit sa convinga din ce in ce mai multi oameni sa igienizeze padurea fara pretentii! Noi, biciclistii bucuresteni, saraci in munti si vai, dar bogati in poluanti, le multumim pentru efort.

Sambata, in padurea Baneasa, impreuna cu familia si inca doi-trei prieteni, ne-am simtit cu adevarat beneficiarii activitatilor de voluntariat care au ca scop mentinerea padurilor si spatiilor verzi in stare cat mai naturala. Am pedalat cu mic cu mare pe aleile libere, pline de frunze risipite in mod natural, am respirat miros de pamant reavan, fara arome artificiale de benzina, motorina si parfum ieftin, am admirat din “goana” bicicletei peisajul de toamna, fara coloranti sintetici ai pungilor de chips, PET-urilor sau cutiilor de bere… ba chiar am mai imbuteliat ceva borcane cu aer proaspat!!
Felicitari si Directiei Silvice Bucuresti care a incurajat initiativa. Avem cuvinte de lauda si pentru Primaria Sectorului 1, pentru cele cateva zeci de cosuri de gunoi instalate la dispozitia vizitatorilor cu bun-simt.

Articole similare:

  1. Miscare, nu gratare si poluare O altfel de vizita in padurea BANEASA. Asociatia EcoAssist si...
  2. Velo-promenada parintilor biciclisti la Baneasa Duminica ora 10.00 ne vedem pe Aleea Privighetorilor langa Academia...
  3. Surprize pentru Marsul din 29 septembrie Surprize pentru cei care participa miercuri 29 septembrie la defilarea...
  4. Get on your bike by Rupert Wolfe Murray on 25.06.2008 Imagine a form of...
  5. ADEVARUL DESPRE ACTIUNEA “DANUBE BY BIKE 2009″ – corecturi la stirile dezinformatoare din ultimele zile - Mass-media din Romania a prezentat publicului in ultimele zile o...

Leave a Reply