Miscare, nu gratare si poluare

O altfel de vizita in padurea BANEASA.

Asociatia EcoAssist si Asociatia Bate Saua sa Priceapa Iapa te invita sambata, 1 noiembrie 2008, la padurea Baneasa.

Impreuna cu Directia Silvica Bucuresti, Ocolul Silvic Bucuresti si Societatea de salubritate Romprest Service, cele doua asociatii pun padurea Baneasa pe butuci. Insa in sensul occidental al cuvantului. Sau pe roate )

Voluntari EcoAssist, tineri studenti, absolventi si angajati ai unei multinationale (manageri impreuna cu familiile, angajati straini deopotriva) vor merge si in aceasta sambata in Baneasa pentru a curata padurea. Mai mult, Primaria Sectorului 1 a sustinut actiunile repetate de ecologizare organizate de EcoAssist, prin amplasarea recenta a 36 de cosuri de gunoi. Voluntarii vor marca in aceasta sambata cosurile pentru a sensibiliza turistii sa arunce gunoiul in mod corespunzator.

Asociatia Bate Saua va invita la o plimbare cu bicicleta prin padurea Baneasa. Intrucat aceasta a fost curatata in mod sistematic si recent dotata cu utilitati, avem acum raspunderea dar si placerea de a o pastra curata intr-un mod agreabil. Vom reusi acest lucru impreuna, prin realizarea unei altfel de vizite la padure:
va invitam sa facem miscare, nu gratare si poluare!!!

Sunteti asteptati asadar in aceasta sambata, 1 noiembrie 2008, incepand cu orele 10:30, la o plimbare in Padurea Baneasa.

Persoane de contact:
Liana Buzea
Presedinte EcoAssist
+40 721 623 524

GeoBateSaua
Presedinte Bate Saua sa Priceapa Iapa
+40 722 73 66 94

Articole similare:

  1. Baneasa Bike Ride Felicitari pentru grupul de voluntari care au curatat Padurea Baneasa...
  2. Pentru Bucurestenii sufocati de poluare! Sambata, 22 septembrie, cand vom ajunge la Terasa E-Uranus, asociatia...
  3. EVACUAT din propriul oras! Ne vedem duminica in Herastrau, de data asta fara...
  4. Pentru Bucurestenii sufocati de poluare, echipa BateSaua va distribui la sosire, dupa plimbare AER PROASPĂT (100% AER, FĂRĂ POLUANŢI) Cu aromă de: iarbă…...
  5. La Institutul National de Statistica Biciclistii iau atitudine! Mircea Teodorescu: “- In atentia Institutului National de...

One Response to “Miscare, nu gratare si poluare”

  1. BBrz Says:

    Se pleaca in mod organizat sau ne vedem acolo?

Leave a Reply