Probleme De Trafic In Bucurestii Anilor ‘70 ?

De aproape 40 de ani primaria Bucurestiului, Politia Rutiera si RATB nu au reusit sa asigure culoare unice pentru mijloacele de tranport in comun.
Si pentru biciclete, am adauga noi.

Incurajarea utilizarii automobilului personal sau de serviciu duce la blocarea circulatiei pietonilor, calatorilor si biciclistilor.

3 categorii de participanti la trafic care nu polueaza si nu aglomereaza.

QED

Articole similare:

 1. “Marsul Pietonilor” din data de 27 octombrie 2008 Marsul Pietonilor din Bucuresti. Prima editie. O prima suta de...
 2. Raspunsul BPR la sesizarea lui Mircea Teodorescu Multumim Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti pentru reactie si raspuns...
 3. Bucurestiul ramane in continuare CEL MAI POLUAT ORAS EUROPEAN! De catre cine? De catre bucuresteni, bineinteles, si nu numai…....

31 Responses to “Probleme De Trafic In Bucurestii Anilor ‘70 ?”

 1. aloe vera Says:

  noi mai avem pana ne civilizam,trebuie sa mai treaca timpul din pacate:(

 2. bdiaconu Says:

  Bun, bun, stim ca e un cerc vicios: lumea nu merge cu ratb sa merge prost; ratb merge prost din cauza aglomeratiei in trafic.

  Culoarul unic pentru Ratb (asa cum este si in Paris) ar fi solutia ruperii lui.

  Dar cum facem presiune pt culoarele unice ? Dintr-un foc suntem 2 pers la birou care agream solutia asta (fara sa fi cautat).

  Dar mai departe cum procedam?

 3. GeoBateSaua Says:

  Trebuie sa facem presiune pe RATB si Primaria Generala. Simplu in teorie, dar complicat in practica, pentru ca multor romani le este frica sau lene… Ma puteti contacta la , sau 0722736694. Va astept si la sediu,m in Sos., Iancului 100.

 4. lucian fotograf Says:

  Noi nu avem doua benzi pe sens si parcare si voi vreti culoare unice….ca sa nu mai zic de biciclete ca abia prin cenru ce mai avem si noi benzile acelea speciale pe ici colo!

 5. haineonline Says:

  nu cred ca este in natura noastra sa ne simplificam viata (a romanilor) noi nu facem decat sa cautam decat cum sa ne fie mai usor sa facem bani si cum sa ii cheltuim,traficul nu a intrat inca in atentia conducatorilor acestei natiuni, ei stiu doar sa gaseasca modalitati de scuzare si cum sa mai faca un ban pe spinarea noastra.

 6. Anunturi gratuite online Says:

  oameni erau putin mai redusi inainte…mai ales ultima faza ii amuzanta rau…cand se ingramadesc toti la primul autobuz desi mai veneau doua in spate…=))

 7. articole copii Says:

  Ce a facut puterea in 40 de ani? NIMIC.
  Daca atunci era aglomerat, acum e neacceptabil sa fi in trafic…

 8. aparatura laborator Says:

  Fascinant clipul. Acum parca nu-mi vine sa ma plang asa de des de RATB. S-a schimbat mult de atunci

 9. lucian fotograf Says:

  Ce vremuri …va fi foarte greu sa mai ajungem la …..ce a fost!

 10. Florin Goanta Says:

  Pentru a schimba ceva trebuie sa nu ne mai complacem, dar dk doar 5% inteleg asta… trebuie sa luptam cu restul de 95%

 11. lucian fotograf Says:

  Cu nostalgie ascult Pasarea colibri…..”vremuri” hei tramvai cu etaj si tras de cai…..

 12. Barbie Says:

  acuma la ce vremuri sunt acum nu prea cred ca o sa se faca nimic maine poimaine iti pune taxa pt orice….cam trebuie sa ne obijnuim cu ideea ca asa o sa fie sau chiar mai greu peste cativa ani

 13. Mobila Ploiesti Says:

  Doua aspecte foarte triste se deduc din acest filmulet. In primul rand ca din anii 70 si pana acum sunt multe lucruri neschimbate, unele poate merg mai prost decat atunci (nu ma refer numai la transportul n comun) si pe locul 2, faptul ca in traficul din ziua de azi inca se mai gasesc automobile de acum 40 de ani…

 14. rami cori Says:

  ai perfecta dreptate; oricum in bucuresti nu o sa se circule niciodata cum trebuie

 15. Dezinsectie Says:

  Vai nu pot sa cred cat de tare este filmul asta. Sa inteleg ca acum suntem bine si ne-am mai emancipat in ultimii 40 de ani…… Si eu care credeam ca mai rau de atat nu se poate,….. ete ca se poate !

  ) Foarte tare, Bv pt articol

 16. Haine Online Says:

  Cred ca primaria catitalei are foarte multe nereusite. Biciclistii sunt marginalizati. E un fel de rasism.

 17. Alex Says:

  Nu se auzea ceva de o banda numai pentru transportul in comun si biciclete ?presupun ca e mult prea mult sa spere cineva la asa ceva ….

 18. maricori Says:

  ma mir ca oamenii din anii ‘70 aveau aceeasi problema pe care o avem si noi, erau muuult mai putine masini pe vremea aceea

 19. Marketing Says:

  Imi plac foarte mult filmele astea “de arhiva”. De fiecare data ajung la aceleasi concluzii… ori s-a facut mai nasol, ori nu s-a schimbat mai nimic.
  Macar Metrorex-ul ne mai primeste cu bicla in metrou

 20. GoingOut Says:

  Pana la urma totul tine de educatie… Trebuie sa depasim faza de lene, de frica (cum zicea cineva mai sus), sa nu ne mai limitam doar la a ne plange de mila

 21. Anunturi Says:

  În Timișoara nu sunt probleme de genu. Adică, de 6 luni de când stau aici, nu am văzut nimic de genu. Sper să nu fie nici pe viitor )

 22. Interactiuni Says:

  Probleme de trafic cred ca vor exista mereu. Nimeni nu face nimic in privinta asta. Nici nu ne asteptam la vreo schimbare prea curand.

 23. Clubul de jocuri Says:

  “Probleme De Trafic In Bucurestii Anilor ‘70 ?” Nu numai…Probleme de trafic sunt si in Bucurestii anilor 2000…Probleme de trafic or sa existe mereu pana cand se vor lua niste masuri de care sa se tina cont cu adevarat.

 24. MIhai Motrescu Says:

  mi-a placut sa vad o frantura din viata de zi cu zi de atunci…parca e alta lume

 25. Petronela Davidoiu Says:

  Hahaha, oamenii ăia se pare că chiar nu apreciau în ce stare paradisiacă se aflau. Uneori e bine să îți lipsească un lucru ca să îl apreciezi cu adevărat!

 26. Referate Says:

  Problemele din trafic sunt de ani de zile și nu cred că se vor opri prea curând.

 27. camere live Says:

  Nu radeti, cu scumpirile astea de carburant o sa apara din nou aceasta problema

 28. Masini de epoca Says:

  Nu cred… autobuzele alea mai circula si acum prin satele din Romania. Cat cu traficul, e greu. Eu sunt din Deva si de vreo 3-5 ani a inceput si aici sa fie nebunie. Putem sa le laudam gandirea de viitor

 29. Kalin Says:

  Nu pot sa cred cum se circula pe vremuri in mijloacele de transport in comun. Nici macar nu se inchideau usile si statiile si le faceau calatorii unde vroiau… trebuiau doar sa nimereasca in picioare la aterizare.

 30. Ceasuri Barbatesti Says:

  Waw dacia 1300.
  Mi-a placut clipul mai mult pentru un scurt remember.

 31. Silviana Says:

  La noi, traficul s-a nascut cu probleme, iar aceste probleme sunt cauzate numai de atitudinea oamenilor si de spiritul lor de competitie manifestat atunci cand vine vorba de a se urca primii in autobuz si de a ocupa un loc.

Leave a Reply