Campania RRA Romania Pe Bicicleta

EVENIMENT – CAMPANIA RRA „ROMaNIA PE BICICLETa”

(1 octombrie, orasul Seini, judetul Maramures)
Sub sloganul „Ca sa nu urci pe pereti in trafic, te urci pe bicicleta!”, campania „Romania pe bicicleta”, initiata de RADIO ROMANIA ACTUALITATI, organizeaza, vineri, 1 octombrie, intre orele 16:00 si 18:00,  evenimentul „La Seini, se(n)ini pe biciclete”!

Este vorba de Marele Mars al Bicicletelor (prima editie), ce va avea loc in orasul Seini, judetul Maramures (acolo unde in fiecare gospodarie exista cel putin o bicicleta!). Este o actiune inedita pentru promovarea sanatatii prin miscare si protectia mediului, dar si pentru promovarea bicicletei ca mijloc alternativ de transport.

Cu aceasta ocazie vor avea loc si concursuri cu premii in biciclete si accesorii de sponsori consacrati in domeniul ciclismului.

Recomandata si de Asociatia BATESAUA SA PRICEAPA IAPA, actiunea se va incheia cu un mini-concert al Ansamblului Folcloric National „Transilvania”, pe scena amplasata in centrul orasului, cu participarea interpretilor Nicolae Sabau si Andrei si Stefan Petreus.

Evenimentul de la Seini se va transmite in direct intre orele 16:00 si 18:00, atat on-air la Radio Romania Actualitati, in emisiunea Obiectiv Romania, cat si on-line pe www.romaniaactualitati.ro, unde vor putea fi vizionate live imagini din timpul concursurilor, Marelui Mars al Bicicletelor si concertului de muzica traditionala maramureseana. In calitate de Vice-presedinte al Federatiei Biciclistilor din Romania, GeoBateSaua va intra in direct, telefonic, cu cei din Seini, in cursul dupa amiezii.

Pentru informatii suplimentare:
Daniel Ruse – redactor sef adjunct RRA (tel: )

Articole similare:

 1. Cursa Paris-Pekin a trecut si prin Romania In jur de 150 biciclisti francezi si nu numai au...
 2. PRIMA ADUNARE GENERALA PE 2010 A FEDERATIEI BICICLISTILOR DIN ROMANIA In perioada 19-21 martie 2010 a avut loc la Bucuresti...
 3. VeloBello va invita la SkirtBike, primul eveniment biciclistic din Romania destinat cu precadere femeilor Data: Sambata, 15 mai 2010, ora 16. Locul de...
 4. Duminica, 30 mai ne vedem la BikeWalk #2 Adunarea Duminica, 30 mai la ora 18:00 in parcul Tineretului...
 5. CURSA DE CICLOTURISM Paris – Pekin (Tranzit România) DATA/ PERIOADA/ DURATA: 10-17.04.2008 (7 zile cicloturism şi 2 zile...

8 Responses to “Campania RRA Romania Pe Bicicleta”

 1. Bogdan Iasi Says:

  Foarte buna campania initiata de ROMANIA ACTUALITATI, sa speram ca va fi urmata si de altele , din pacata in ultimii ani romanii au devenit din ce in ce mai sedentari si mai comozi.

 2. Joculete Barbie Says:

  Foarte trist este faptul ca majoritatea romanilor stu cu bere in fata televizorului, iar sportul trece incetu cu incetu pe ultimul loc in viata de zi cu zi

 3. balustrade inox Says:

  Au adus si in regie biciclete dar sa fie seriosi pe ploaia si pe frigu asta o sa ia cucu bicicleta sa se plimbe si chiar si asa pe unde mergi cu bicicleta ca pe strada dau toti terminatii peste tine iar pe trotuar iti baga carne in frigider toti pietonii. Mda tipic romanesc.

 4. spice shop Says:

  Cum a fost? S-au prezentat multi? Imi pare rau ca nu am fost si eu prezent.

 5. Mircea Alex Says:

  Laudabila initiativa. Si cu siguranta aceste campanii se vor inmulti de acum incolo doar ca intentiile bune ale intiatorilor se vor lovi de pieptul celor pasivi care vad cu alti ochi… miscarea in general. Multi sunt acestia… De asta sunt si asa bolnavi romanii.

 6. Parchet masiv Says:

  Felicitari pentru campanie celor de la Radio Romania Actualitati. „Ca sa nu urci pe pereti in trafic, te urci pe bicicleta!” foarte adevarat plus ca miscarea e buna si necesara oricui.

 7. Jim Says:

  Nu este primul eveniment de acest gen, insa de apreciat diferitele campanii de promovare si ocrotire a mediului.
  stimez in mod special toate vedetele care se folosesc de influenta lor pentru educarea telespectatorilor

 8. fotograf nunta Says:

  Mai eu de meserie sunt instructor de fitnes….iar bicicleta dupa parerea mea este cea care imbina utlul cu placutul adica sai miscare si recreatie….tin sa lau initiativa voastra ….si la mai multe ….putin cate putin sa devenim mai curati ….la propriu!

Leave a Reply