Dialog cu Andrei CHILIMAN – Primarul Sectorului 1 din BUCURESTI

Nu poti sta sa te plangi ca nu ai conditii speciale, daca nu faci nimic pentru a comunica cu cei responsabili. Orice copil plange cand ii este foame, sau cand il doare ceva. Orice animal de companie latra atunci cand vrea sa intre in casa…
Numai bucuresteanul sta pe coada, fara sa dea de stire ca traficul asta ii face rau, ca vrea sa circule liber.
Eu am inceput sa dau de stire edililor ca trebuie facut ceva. Ca avem nevoie de o schimbare.

Cu Domnul Andrei Chiliman, am abordat prima oara subiectul aici, generand o serie de comentarii si sugestii.

Raspunsul a fost prompt, rezultand o invitatie la primarie. Il puteti citi aici.

Articole similare:

 1. Un dialog despre infrastructura biciclistica in Bucuresti In cadrul Grupului de Lucru din Primaria Generala (infiintat acum...
 2. Se fura in Bucuresti! Noi nu facem nimic? Iata mesajul pe care mi l-a trimis un jurnalist colaborator...
 3. Marti 4 martie 2008 in Bucuresti Piste de biciclete ocupate de masini in Bucuresti De cativa...
 4. Pentru Bucurestenii sufocati de poluare! Sambata, 22 septembrie, cand vom ajunge la Terasa E-Uranus, asociatia...
 5. Cu bicicleta la BestFest! BateSaua face lobby in randul organizatiilor de mediu, in randul...

8 Responses to “Dialog cu Andrei CHILIMAN – Primarul Sectorului 1 din BUCURESTI”

 1. Geo BateSaua Says:

  Am raspuns initiativei Dlui Primar Chiliman si am revenit cu un mesaj concret (de fapt doua!).
  Il puteti vizualiza aici!

 2. liliana Says:

  chiliman? raspuns promt? ma mir caci eu am incercat sa ma implic in decongestionarea masinilor parcate (cu aprobare de la primarie sector 1, dl chiliman)pe trotuarul din fata blocului in care locuiesc (zona chibrit) si n-am primit decit un raspuns evaziv si problema a ramas nerezolvata si in prezent de ani de zile…..asa ca sa nu aud de mincinosul chiliman
  eu si altii nu putem sa circulam lejer si in siguranta pe elementarul trotuar si voi vorbiti de raspunsul promt al primarului, greu de crezut ca nu-si face si el putina campanie electoral
  urez succes si altora care isi fac iluzia unui oras linistit si curat, poate reusesc

 3. niky2000 Says:

  Domnule Primar Andrei Chiliman la dumneavoastra in primarie se joaca “ALBA-NEAGRA” sau “UITE-o NU E”?
  De patru ani sunt mintita “sunteti pe pozitia prioritati,va dam locuinta,stim situatia,incercam sa va ajutam,tineti legatura cu inspectorul dumneavoastra”
  pentru ce atata minciuna?Cand ati primit locuinte de la Primaria Capitalei,ati schimbat comisia de analiza sociala ?Care este scopul?Sa inteleg ca :dumnevoastra sunteti mintit de consilieri ori faceti jocurile mana “in mana!!!
  Am ajuns sa ma plang pe toate usile primariei sectorului 1 pentru drepturile legale ce mi se cuvin?!
  Vi se pare normal sa va bateti joc de o familie incat sa o aduceti la nivelul de saracie accentuata ,ajungand ca toti membrii familiei sa se imbolnaveasca?!
  De ce nu ni se repartizeaza locuinta ,atata timp cat am ramas pe drumuri ,fara locuinta (retrocedata la “propietar” ?!
  AM AJUNS SA CERSIM DE LA AUTORITATI DREPTURILE CE NI SE CUVIN PRIN LEGE?Mama mea este persoana cu handicap,nici macar drepturile handicapatilor nu le respectati!!!
  Daca nu rezolvati cumva situatia locativa a familiei mele,voi urma toti pasii legali pentru a afla de ce nu se respecta drepturile ce ni se cuvin,ba mai mult ma voi adresa “DREPTURILOR OMULUI”!
  Va multumesc!

 4. Says:

  hmm .. se pare ca nu prea avem impresii bune legate de chiliman pe anumite domenii. daca era de acord negoita(sect3) cu proiectele bicicliste si despre el puteam sa spun multe.. cate demolari,cate borduri, cate avize de constructie date aiurea .. si acum imi distruge si IOR ul sau cine o raspunde de el. au scos pitrele hexagonale vechi de pe aleea apropiata de lac si le-au inlocuit cu ciment si borduri de china. mi-au stricat toata fluiditatea miscarii pe bicicleta prin parcul ala. sa nu mai zic de rampele de langa scari ce duc drept spre lac.
  gata ca m-a apucat si pe mine offtopic-ul !!

 5. Anonim din motive lesne de inteles Says:

  DOMNULE PRIMAR,

  Supun atentiei dumneavoastra un caz aparent minor dar cu grave consecinte asupra starii de sanatate a functionarilor publici din Politia Comunitatra Sector 1,sectia Straulesti.
  Acest

 6. Sorrana Says:

  Readuc in atentia dumneavoastra,locuintele pentru tinerii casatoriti care sunt vai de capul lor si se chinuie de pe o zi pe alta,cu toate ca au absolvit cu brio studiile superioare.Nu au unde sa locuiasca,ori locuiesc in spatii supraaglomerate ori cu chirii groaznic de mari. Sunt cladiri dezafectate pe teritoriul sectorului dvs.,exem. zona Gara de Nord unde a fost magazinul “Sora” deasupra lui este un vechi hotel,daca se mai poate numi asa,e o “bomba” care sta sa cada,spatiu in care canta “cucuvele” si altele spre Buzesti si multe altele de care nu cred ca aveti cunostinta. Faceti ceva cu ele,riscam ca ne cada in cap cand trecem prin zona.Puteti ridica blocuri pentru tinerii care doresc sa-si intemeieze o familie,daca faceti garsoniere, nu aveti de pierdut,mai mult ca sigur ca fiecare atunci o sa faca un sacrificiu,un imprumut bancar sa poata sa o cumpere in mazim 5 ani decat sa le lasati asa,parasite.AJUTATI TINERETUL CARE NE VA LUA LOCUL MAINE.NIMENI NU ESTE NEMURITOR,NIMENI NU ESTE BATUT IN CUIE,ORICE SE POATE FACE CU BUNAVOINTA,ASTA DACA NU EXISTA ALTFEL DE INTERESE NESTIUNE INCA
  O zi buna va doresc.

 7. cristi Says:

  Domnule Primar, va rog sa verificati situatia serviciului Derulare Programe Euopene. Acest serviciu este condus de Moise Manuela ,o cucoana care vine la serviciu de 2 ori pe saptamana, cum este posibil sa acceptati asa ceva,stiu ca este membru pnl, dar atitudinea ei fata de acest serviciu este strigatoare la cer.Vine de 2 ori pe saptamana la serviciu si atunci la ora 11 obosita de la sala de fitness.Si daca asta nu este de ajuns, a adus o in acest serviciu patronat de ea, pe nepoata ei,Ionascu Manuela, care are acelasi program cu matusa ei, chiar mai grav, vine o data , maxim de doua ori pe saptamana la serviciu, este pontata prezent de la ora 8 la ora 1630, desi ea vine LA ora 10.Ne sfideaza pe noi toti care venim zilnic la progam 8/16.30.Nu mai suportam aceasta bataie de joc, sefa si nepoata ei sunt trecute prezent toata luna la full program si nu vin nici la un sfert de program.Va rugam ajutati ne.

 8. Samual Fortna Says:

  Off the cuff, I don’t know.

Leave a Reply