Pe bicicleta din Australia pana in Danemarca

L-am invitat pe Kim aseara la un eveniment organizat de Ministerul Culturii, la Ateneu, unde l-am prezentat catorva jurnalisti si lui Cristian Lascu, redactorul-sef de la National Geographic. Gasiti detalii despre demersul lui aici:

http://www.batesaua.ro/assets/Files/Site/Noutati/ComunicatePresa/ComunicatRidePlanetEarth.pdf

Maine la 10 dimineata ne intalnim cu el in parcul Izvor (langa intrarea de la metrou), sa il conducem la plecarea din Bucuresti.

Invitam pe oricine doreste sa il conduca, sa se fotografieze cu el, sa ii ia un interviu sau sa transmita prin el un mesaj pentru Conventia de la Copenhaga pe tema schimbarilor climatice. De asemenea, am putea pune si noi tara la cale pentru un eventual eveniment velo pe 6 decembrie, ziua in care Kim ajunge la Copenhaga si in care se tine Conferinta Natiunilor Unite.

Articole similare:

 1. De la Mita Biciclista pana la eroii zilelor noastre Puteti citi un articol pozitiv aici: http://www.galasocietatiicivile.ro/view_studiu.php?id=18 ...
 2. Campania RRA Romania Pe Bicicleta EVENIMENT – CAMPANIA RRA „ROMaNIA PE BICICLETa” (1 octombrie,...

7 Responses to “Pe bicicleta din Australia pana in Danemarca”

 1. geobateSaua Says:


  Imi pare rau ca nu am fost in stare sa ma misc (din cauza unei intinderi sau a unei probleme de sciatica… banuiesc…) si nu am putut participa la mica intalnire de ‘despartire’. Le multumesc simpatizantilor BateSaua (Vali, Florin, Marius, Vlad etc) si Ioanei de la WWF care au fost alaturi de Kim si partenerii sai.
  Le urez succes celor trei!
  Sa ii ajute Dumnezeu!

 2. GeoBateSaua Says:


  Aveti aici cateva fotografii:
  http://foto.coolracing.ro/thumbnails.php?album=27

 3. rouademunte Says:


  Eu va pot ajuta..daca sunteti in trecere (cu sau fara biciclete) prin Jud. Caras-Severin sa va opriti si pe la mine in Baile Herculane, macar sa va ofer un ceai(bineintele din partea casei)

 4. Kim & RidePlanetEarth.org inainte de plecarea din Bucuresti | Aventuri pe bicicleta | Vlad.Dulea.com Says:


  [...] Velorutia https://velorutia.ro/blog/atitudine/1729-pe-bicicleta-din-australia-pana-in-danemarca.html [...]

 5. Dan Paunescu Says:


  Felicitari lui pentru o asemenea expeditie aventuroasa!

 6. Razvan Girmacea Says:


  Australia – Danemarca este ceva, felicitari lor. Acum vreo 2 saptamani am auzit de irlandezii care vor sa faca inconjurul lumii pe bicicelata: http://www.revolutioncycle.ie … au trecut si ei prin Romania.

 7. Ela Says:


  Wow, asta da record! Un om determinat, nu gluma!

Leave a Reply