Un proiect al

Bate Saua Sa Priceapa Iapa

Cu sprijinul financiar:
Inchirieri biciclete

SEM la BUCURESTI 16-22 sept. 2006

16 - 22 Septembrie - Saptamana mobilitatii, Bucuresti 2006
 
Saptamana mobilitatii, 16 - 22 septembrie 2006, s-a incheiat la Bucuresti cu inca o intalnire a biciclistilor si rollerilor. Nu a fost nimic organizat din start sau daca a fost ceva oricum s-a modificat pe parcurs.

Au fost doua intalniri, in parcul Izvor si in parcul Tineretului, cele doua grupuri urmand sa se intalneasca in parcul din piata Unirii. Desi vremea nu a fost cu noi, s-au strans aproximativ 100 150 de biciclisti care foloseau toate tipurile de biciclete de la bmx-uri la biciclete de trial la biciclete cu remorca pentru copil si chiar biciclete pentru downhill.

Traseul a avut 14 km si a fost: P-ta Unirii, P-ta Universitatii, P-ta Romana, P-ta Victoriei, Str. Paris, P-ta Dorobanti, P-ta Charles de Gaulle, B-dul. Aviatorilor, P-ta Victoriei, Calea Victoriei, Str. Sevastopol, B-dul. Lascar Catargiu, P-ta Romana, P-ta Universitatii.

Desi Politia nu a fost anuntata in prealiabil de intalnira biciclistilor, acestia au fost cooperanti, pe anumite portiuni chiar insotind biciclistii si recomandand sa se foloseasca doar banda 1 de circulatie.

Prin aceasta intalnire am dorit sa aratam inca o data ca exista biciclisti in Bucuresti si chiar multi, iar daca ar avea pe unde sa circule in siguranta ar fi si mai multi si inca mai multi si-ar cumpara biciclete pentru a le folosi nu doar in plimbari in afara orasului, iar daca ar exista benzile speciale pentru circulatia biciclistilor ar fi mult mai putine contacte intre acestia si conducatorii auto. A ramas stabilit ca o data pe luna sa aibe aloc astfel de intalniri pentru a promova cat mai mult posibil mersul pe bicicleta in oras si pentru a arata lumii intregi ca si Bucurestiul are grija de toti participantii la trafic.

 

ATENTIE!
Accesati Blogul Velorutia
pentru informatii curente 

Harta Velo

SPONSORI

PRIETENI


www.consumredus.roDorDeDuca

Jocuri Online

Copacul de Hartie

Stop CO2

Blog Veloteca.ro