Un proiect al

Bate Saua Sa Priceapa Iapa

Cu sprijinul financiar:
Inchirieri biciclete

Program gestionare calitate aer


Prezentam aici "Programul integrat de gestionare a calitatii aerului" propus de Agentia de Protectie a Mediului Bucuresti la inceputul verii 2008.

Prezentam de asemenea si propunerile de completare a acestui program facute de "Asociatia BateSaua sa Priceapa Iapa" in iunie 2008.

Imagini de la dezbaterea publica organizata la sediul APMB in cadrul careia Presedintele Asociatiei BateSaua a prezentat in fata comisiei tehnice solutii pentru introducerea bicicletei in strategiile de planificare urbana:

N. Radulescu Dobrogea (in centru):


Comisia Tehnica:


A. Catrina (in dreapta):


Participanti Dezbatere Publica:


Aceasta activitate de lobby este derulata in cadrul proiectului "VELORUTIA. O REVOLUTIE PE DOUA ROTI", program implementat de BateSaua in  Bucuresti, ca o parte a campaniei "VELORUTIA NATIONALA" desfasurata in mai multe orase, in care s-au mai implicat si Clubul de Cicloturism  Napoca, Asociatia Bike Attack (Resita) si ProBicicloUrbo (Targu Mures), sub egida Federatiei Biciclistilor din Romania (FBR), cu sprijinul Fundatiei  pentru Parteneriat / Miercurea Ciuc in cadrul programului "Atitudine si Implicare".

 

ATENTIE!
Accesati Blogul Velorutia
pentru informatii curente 

Harta Velo

SPONSORI

PRIETENI


www.consumredus.roDorDeDuca

Jocuri Online

Copacul de Hartie

Stop CO2

Blog Veloteca.ro