Un proiect al

Bate Saua Sa Priceapa Iapa

Cu sprijinul financiar:
Inchirieri biciclete

Responsabilitate Sociala Corporatista

Asociatia BATE SAUA SA PRICEAPA IAPA recomanda responsabilitatea sociala orientata catre:

- protejarea:
i. mediului inconjurator (cu flori vii la ferestre care sa nu se ingalbeneasca dupa doua zile, parcuri cu iarba verde vie, nu mocheta-gazon, spatii dedicate cainilor si ursilor dresati, amenajari pentru role si patine, alei dedicate biciclistilor, poteci dedicate calaretilor, zone pentru copii, separeuri pentru indragostiti, spatii expozitionale de arta si traditii mestesugaresti... si tot felul de alte elemente ambientale naturale...)
ii. peisajului urban (cu alei fara masini parcate abuziv, cu trotuare personalizate in functie de specificul strazilor, cu zone urbane bine definite prin destinatia spatiilor comerciale sau cu strazi dedicate exclusiv pietonilor, biciclistilor, calaretilor, patinatorilor
iii. dreptului la libera circulatie intr-un spatiu urban (cu piste de bicicleta dedicate exclusiv biciclistilor, sau comune pentru biciclete si transport in comun, sau comune pentru biciclisti si pietoni; cu politisti atenti la respectarea tuturor participantilor la trafic si cu participanti la trafic atenti la toti ceilalti participanti la trafic (!); cu semnalistica bine pusa la punct, atat pentru soferi, cat si pentru pietoni, biciclisti sau motociclisti!)
iv. aerului pe care il respiram
v. spatiilor verzi (cu copaci vii, sanatosi, tineri, cosmetizati si decorati)
vi. tuturor participantilor la traficul urban (motociclisti, biciclisti si pietoni, cu prioritate fata de soferii de automobile!)

- incurajarea:
i. mersului pe doua picioare
ii. mersului pe doua roti
iii. infiintarii de bresle mestesugaresti
iv. organizarii de evenimente caritabile, cu caracter sportiv, turistic si artistic

- implicarea:
i. managementului >> in definirea unor exemple demne de urmat
ii. angajatilor >> in definirea unei culturi corporatiste sanatoase si...  
iii. partenerilor >> in definirea unor relatii bazate pe colaborare profesionala si dezvoltare sociala comunitara iv. clientilor >> in definirea unor proiecte sociale comunitare, de mecenat sau filantropice

In cazul in care sunteti interesati de o colaborare / sponsorizare a activitatilor noastre, va asteptam cu intrebari suplimentare. Va stam si noi la dispozitie cu detalii concrete.

 

ATENTIE!
Accesati Blogul Velorutia
pentru informatii curente 

Harta Velo

SPONSORI

PRIETENI


www.consumredus.roDorDeDuca

Jocuri Online

Copacul de Hartie

Stop CO2